Shopping Cart

KAMA FlexFold 52i

Kama_Moodbild_FlexFold52i_klein

Snel kleine partijen vouwen en plakken. Kleine bestellingen, korte levertijden. Dit was onontgonnen terrein in de productie van vouwdozen. Maar met de komst van de KAMA FF 52i is hier verandering in gekomen. De KAMA is ‘s werelds eerste vouwplakmachine waarmee digitaal bedrukte kleine oplages kunnen worden verwerkt. Door het volautomatische instelsysteem (patent KAMA) kunnen nieuwe opdrachten en formaten supersnel worden ingesteld. Of het nu gaat om prachtig afgewerkt vouwkarton voor de cosmetica-industrie, pharmadoosjes met braille of doosjes voor diverse consumentengoederen, met de netwerk-compatibele FF 52i worden kleine orders lucratieve projecten.

Functies en voordelen

> Vouwen + lijmen van langsnaad dozen, autolock dozen, kussendozen en hulzen.
> ’s Werelds eerste vouw-lijm-machine met volautomatisch inregelsysteem (patent KAMA) waarmee kleine orders supersnel kunnen worden ingesteld: in slechts 3 tot 6 minuten!
> 100%-controlefunctie inclusief verwijdering van misdrukken:
i1 – Gelijmde naad
i2 – Gelijmde naad en EAN-code op de gelijmde flap (barcode)
i3 - 100%-controlefunctie (afdrukbeeld, kleur, tekst, rillen, braille, krassen ...)
> Netwerk-integratie (JDF-job, track&trace, verbinding met MIS, bijv. e2e-workflow met HP Indigo, AVT-systeem en KAMA DC 76 ASB snijmachine)
> Touchscreen bedieningspaneel
> Compact ontwerp

Zelfsluitende dozen
Zelfsluitende dozen
Langsnaad dozen
Langsnaad dozen
Luxe dozen
Luxe dozen
Gepersonaliseerde dozen
Gepersonaliseerde dozen

De snelste pitstop

Wissel van order in 3 tot 6 minuten.

De Flexfold 52i stelt zichzelf volledig automatisch in op basis van een JDF-bestand of de maten van de doos. De inleg, voorbreekmodule, lijmschijven en het volledige vouw- en lijmtraject bewegen naar de juiste positie. Daarmee is een orderwissel in 3 tot 6 minuten mogelijk en kunt u meer orders per dag verwerken.

De Flexfold 52i is bovendien de enige vouwplakmachine die de instellingen voor een herhaalorder direct kan uitvoeren, de machine hoeft zichzelf tussendoor niet te resetten of te "nullen". Dit geeft de Flexfold 52i de korstte pitstop ter wereld.

100% controle

Alleen perfecte producten naar uw klant

In de pharmaciemarkt wordt meer en meer gevraagd om leveringen zonder misdrukken of andere fouten in het product. De Flexfold 52i biedt hightech systemen waarmee de lijmnaad, de barcode en lijmnaadcode maar ook het drukbeeld, de kleur, de tekst en eventuele vervuilingen gecontroleerd worden. Eventuele foutieve producten worden automatisch uitgestoten en zo levert u 100% correcte producten aan uw afnemer.

inspection-system-eyec-on-kama-ff52i-folder-gluer
Braille-packaging

Innovatie

Automatische braille

Optioneel kan de Flexfold 52i voorzien worden van Autobraille; een systeem waarbij over de volledige breedte van de machine twee braille-wielen automatisch gepositioneerd kunnen worden en zelfs nog een 2de set manueel gepositioneerd kan worden. Ten opzichte van het aanbrengen van braille via de stansmachine geeft dit systeem tal van voordelen zoals lagere instelkosten, lagere stansvormkosten en de mogelijkheid om tot het laatste moment wijzigingen te kunnen aanbrengen.