Shopping Cart

Impack vouwplakmachine productiviteitverbetering

Impack-bg-wielen

Haal meer uit uw vouwplakmachine.

Bij langere runs wilt u dat uw vouwplakmachine op maximale snelheid draait. Er komen dan echter zoveel producten uit dat het voor de mensen bij de uitvoer niet bij te houden is. Dit betekend vaak hoge kosten door extra personeel of een langzamere snelheid van de vouwplakmachine en dus minder productiviteit :(.

Met de systemen van Impack kunt u het vullen en uitvoeren van de vouwplakmachine optimaliseren; van semi-automatische tot volledig automatische lijnen die tot meer dan 120.000 dozen per uur kunnen verwerken. Maar ook eenvoudige systemen om de productstroom te draaien, te keren of te tellen.

Impack-logo

IN Modules

De In-modules zijn bij elke vouwplakmachine te plaatsen en kunnen de stroom draaien, omkeren of verplaatsen. Met deze modules kunt u diverse opstellingen maken afhankelijk van de situatie.

Ergosa

Vereenvoudigt het uitvoeren van de dozen zodat u met minder mensen of een hogere snelheid kunt werken.

In verschillende uitvoering voor het verwerken van langsnaad, autolock, 4-punt en 6-punt dozen

Virtuo

Virtuo is een volledig automatische lijn voor het verwerken van de gelijmde dozen. De omdozen kunnen handmatig of automatisch opgezet en geplaatst worden en worden vervolgens automatisch gevuld, gesloten en dicht getaped.

Met deze lijn kan 1 enkele medewerker alle opdrachten op alle snelheden moeiteloos verwerken.