Shopping Cart

Rima-System Stackers

Rima_stacker-p-500
Stapelaars voor boeken, kranten, magazines, folders, etc, etc.

Dankzij jarenlange ervaring en voortdurende productontwikkeling stellen RIMA-SYSTEM stapelaars telkens weer nieuwe prestatienormen voor commerciële, kranten-, boekdruk- en diepdrukprinters. Of het nu gaat om een dun viervoudig document, een krant in tabloid formaat of een 128-pagina's tellend diepdrukproduct, onze innovatieve compenserende stapelaars bieden efficiënte en kosteneffectieve oplossingen. De betrouwbaarheid en minimale onderhoudskosten hebben de stapelaars economisch aantrekkelijk gemaakt voor duizenden klanten wereldwijd. Met meer dan 10.000 verkochte eenheden heeft RIMA-SYSTEM zich gevestigd als de belangrijkste leverancier van hoogwaardige stapelaars.

Van 4 tot 96 pagina's / 120.000 expl/uur

100.000 stackers reeds gebouwd

Lage verbruiks- en onderhoudskosten

Rima_KreuzlegerRollendruck-p-800

Stackers voor rotatiepersen

RIMA-SYSTEM's bewezen stapelaars zijn uw eerste keuze voor het automatisch stapelen van uw producten achter commerciële, krant- of diepdrukpersen. Of het nu gaat om een 160-pagina's tellende of een 16-pagina's tellende rotatie - onze stapelaars overtuigen in elke toepassing.

Rima_Bindery_Stacker

Stackers voor binden

Eenvoudige bediening, hoge betrouwbaarheid en onverslaanbaar lage onderhoudskosten maken onze binderijstapelaars de standaard voor het binden van boeken achter zadelhechters, perfect binders, DM-machines en verpakkingsmachines.

Rima20Stacker_RS34S-p-1080

Product transport

De geoptimaliseerde invoer met geïntegreerde stroomuitlijners, productuitwerping en grote persrol zorgt ervoor dat een perfect geconditioneerde stroom in de stapelaar loopt - de basis voor solide en stabiele producten.

Rima_IndexingForks-p-1080

Het stapel proces

Met onze lifttechnologie garanderen wij snelle en schone stapels, zelfs met moeilijke producten. Het verlagen van de vorken, aangedreven door servo, elimineert bijna volledig de valhoogte van de producten, wat vooral voordelig is voor dunne of zeer grote en kleine producten.

Rima_Stacker_Stapelkorb-p-1080

Servo-pusher

De servo-pusher zorgt voor een gecontroleerde, delicate stapelafvoer, zelfs bij de kortste cyclustijden. De afleverband die gesynchroniseerd is met de uitwerper zorgt voor veilig transport.

RIMA_Verblocker-p-1080

Verblokkingsmodule

Een optionele verbonden blokkeereenheid comprimeert de pakketten en laadt ze elektrostatisch op. Dankzij de innovatieve elektrodeopstelling garandeert het een zeer gelijkmatige lading van de pakketten tot verdere verwerking.

Rima_Ergonomie_Kreuzleger-p-1080

Ergonomisch

Het ontwerp richt zich op gebruiksgemak: eenvoudige toegang tot alle belangrijke gebieden, een open constructie met voetstappen en een grafisch bedieningspaneel.

Rima_Paketroboter-p-500

Van stapel naar pallet

De perfecte stapels kunnen met een robot of cobot op een pallet gestapeld worden. Rima-System integreert systemen van Fanuc en Universal Robotics.

fille-qui-joue-tablette_1149-281

Ik wil graag meer weten.

Vul onderstaande velden in of bel / Whatsapp met 072 5094201.

Ik wil meer weten