Shopping Cart

SD-Italy F1R2 automatische snijtafel

SD-F1R-PRO-header

De nieuwe Augusta F1R2 PRO digitale stansmachine is gebaseerd op een geheel nieuw concept van modulariteit en achterwaartse compatibiliteit, wat tot uiting komt in de mogelijkheid om de meest geschikte oplossing te configureren voor huidige productieprocessen en de machine verder te ontwikkelen op basis van toekomstige behoeften. Hierdoor wordt het mogelijk om de machine stapsgewijs aan te passen en de investering te spreiden over tijd, zodat deze aansluit bij de ontwikkeling van het bedrijf.

Sd-italy_F1R2
Automatische snijtafels voor kleine oplages vouwkarton.

SD speelt in op de marktvraag door een volledig automatisch systeem te ontwerpen voor de fase van het uitvoerenvan de bewerkte bladen. Deze bladen worden in eerste instantie gedeponeerd op een transportbandstation en vervolgens opgepakt door een portaalsysteem met een zuigtafel, om ze vervolgens automatisch op een pallet te stapelen (maximale stapelhoogte 700 mm).

Het blad wordt veilig uitgevoerd en zorgt voor een lange autonomie van de snijmachine, zonder dat er personeel aanwezig hoeft te zijn. Dit vermindert de kosten van operators en zorgt voor een hoge productiecapaciteit met een volledig flexibel en geïntegreerd systeem.

Specificaties en mogelijkheden

Snelheid X en Y

Tot 85 meter per minuut.

Tafelformaat

1.020 x 720 mm

Materiaaldikte

Tot maximaal 5mm

Snijwerktuigen

Vast snijmes
Oscillerend snijmes
Meeverend slitter mes

Rilwerktuig

inclusief 6 verschillende rilwielen

Extra snijwerktuigen

45 graden V-cut mes
500Watt router

Invoer

Pneumatische invoertafel met blaaslucht en vacu├╝m.

Stapelinvoer

Standaard 250mm hoog.
Optioneel tot 500mm hoog.

Nauwkeurig

Voorzien van prismatische geleiders en tandwielbanen.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in en we sturen je vrijblijvend een aanbieding.

=