Shopping Cart

Heatsetpersen

Koenig-Bauer-C16_geheel

Koenig & Bauer C16

De C16 is de meest productieve en sterkst geautomatiseerde rotatie-offset-pers in het 16-pagina-segment voor het op frequente basis veranderen van de productinstellingen. Met drukplaatvervangingstijden van minder dan een minuut, 55.000 tot 65.000 cilinderomwentelingen per uur, en zeer korte insteltijden wordt de verwerking van kleine productaantallen zeer rendabel. En dit alles met uitstekende afdrukkwaliteit op een breed scala aan materialen. Gebruik Logotronic om de C16 in uw digitale workflow te integreren en ervaar de voordelen van de flexibele productiemogelijkheden van de automatische omschakelaar in de P3-vouwmachine. Het EasyTronic pers-presetting-systeem brengt printafval terug naar een minimum. De C16 is bijzonder geschikt voor dagelijks professioneel gebruik. Door de goed doordachte automatisering van deze machine is de C16 zeer gebruiksvriendelijk en engeriezuinig. Daarbij behoeft deze drukpers weinig onderhoud en is erg praktisch in het gebruik.

Heatset en coldset drukken

Koenig & Bauer C32 – C80

De C32 en C80 dubbele-omtrek-persmachines zijn industriële hoog-volume-systemen voor het afdrukken van illustraties op langkorrelig materiaal van minimaal 32 tot maximaal 80 A4-pagina’s. Ontworpen op basis van innovatieve technologie waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat, zal deze machine qua afdrukkwaliteit, copieerkosten, snelheid en formaat-flexibiliteit gegarandeerd aan uw hoogste eisen voldoen. De weldoordachte automatisering zorgt voor een hogere netto productie en lagere bedienings- en onderhoudskosten. Door de brede variëteit aan onderdelen-opties zijn de mogelijkheden voor klantspecifieke configuraties eindeloos. De systemen kunnen worden aangesloten op de P5 pin-folder (pinvouwer?) met automatische omschakeling naar een nieuw productprogramma, maar ook op de unieke formaat-variabele V5 gripper-folder (grijpvouwer) voor lang- en kortkorrelige pagina’s. De meest recente bedienings- en inregeltechnologieën gecombineerd met het LogoTronic-productie-management-systeem staan garant voor een perfecte samenwerking tussen mens en machine.

koenig-bauer-C48

Koenig & Bauer C48 SG – C56 SG

Breid met behulp van deze machines uw portfolio uit met scherp geprijsd drukwerk zoals grote oplages van reclame-materiaal plus bijlages, met veel of met weining pagina’s, tegen een snelle levertijd. De C32 SG, C48 SG en C56 SG web-offset-drukpersen voor kortkorrelige druk staan garant voor een maximale productiviteit. In vergelijking met de langkorrelige systemen is de output van deze machines een derde hoger bij dezelfde internet-snelheid. In termen van automatisering, workflow, bedienings-ergonomie en onderhoudsfrequentie vertegenwoordigen de C48 SG en de C56 SG duidelijk de nieuwste generatie rotatiepersen. De enorme productiecapaciteit van deze machines wordt mogelijk gemaakt door de volautomatische functies waarmee de drukplaten in niet meer dan twee minuten kunnen worden verwisseld en waarmee heel eenvoudig naar een ander vouwprogramma kan worden geschakeld. De automatische RollerTronic inktrol, die alleen door Koenig & Bauer wordt geleverd, biedt een ongeëvenaarde printkwaliteit en vergt weinig onderhoud. Daarbij kunnen afdrukopdrachten met behulp van EasyTronic van tevoren worden ingesteld, en fungeert LogoTronic als uw order-management-systeem. Tenslotte zijn alle onderdelen van het systeem met elkaar geïntegreerd op basis van het JDF-processintegratie-concept.

koenig-bauer-C56