Shopping Cart

Inkjet rotatie drukpers

RotaJET_L_Commercial

De Koenig & Bauer RotaJET is een hoogvolume-drukpers voor uiteenlopende toepassingen. Het stelt onze klanten in staat om zich te richten op nieuwe, digitale concepten. Immers, de digitale drukmarkt is een van de belangrijkste groeisegmenten in de hele drukindustrie, niet alleen vanwege de flexibiliteit, maar ook omdat het de transformatie van bedrijfsmodellen mogelijk maakt.

Ontwikkeld voor industriële single-pass digitale druk, is de Koenig & Bauer RotaJET een high-end drukpers. Het systeem maakt de verwerking van een breed scala aan substraten mogelijk. Het geleiden van het web rond een centrale cilinder zorgt voor absolute nauwkeurigheid, consistente kwaliteit en ultieme stabiliteit.

rotajet-maschinenbild-650x487

Zeer flexibele en variabele machine layout

Nieuwste inkjet technologie voor hoogste kwaliteit - ook op ongestreken materialen

Degelijke machinebouw met digitale printtechniek

Maximale automatisering voor hoogste efficiency

De voortdurende trends richting individualisering en personalisatie, samen met de constante vraag naar innovatieve ontwerpen die de merkwaarde versterken, behoren tot de belangrijkste drijfveren van digitale transformatie in de printindustrie. Digitale printing minimaliseert niet alleen de time-to-market voor onze klanten, het biedt ook uitzonderlijk flexibele opties wat betreft seizoensvariaties en productlevenscycli.

De Koenig & Bauer RotaJET is beschikbaar voor webbreedtes van 770 tot 2.250 mm. Met een output van maximaal 36.450 m2 per uur zet het de standaard voor industriële digitale printing. Het modulaire ontwerp met de mogelijkheid tot upgrades biedt unieke veelzijdigheid en maakt aanpassing mogelijk aan de meest uiteenlopende toepassingsgebieden in industriële en commerciële printing.

Piezo Printing Head Technology Fujifilm Dimatix Samba
Droplet Size Variable
Print Resolution 1) 1,200 dpi native
Printing Mode Seamless print
Web Width Max. 2,250 mm
Workflow Intelligent job management RotaNET
Paper Weight 30 – 400 g/m²
Paper Path Central cylinder

1 quality plus due to 2-bit multi-level, variable droplet sizes

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze systemen, materialen of services? Wij helpen u graag.

Neem contact op via de chatbox hier rechtsonder, via whatsapp of telefoon op 072 509 4201 of per email via info@rotagraphic.nl.