Shopping Cart

Koertgen vouwkarton systemen

Koertgen is een Duitse machinebouwer in het hart van de Nurburgring. De machines zijn dan ook geschikt voor een korte pitstop en snelle producties.

Koertgen heeft enkele jaren geleden de ontwerpen van Ropi overgenomen en heeft de FK-3500 vouwplakmachine door ontwikkeld en de XT-640 multifunctionele machine volledig nieuw opgezet.

Rotagraphic is dealer van Koertgen voor de Benelux en levert behalve de machines ook alle eventueel benodigde onderdelen en service.

Koertgen_logo

Koertgen FK-3500 vouwplakmachine

De Koertgen FK-300 is uniek in zijn klasse; een volwaardige vouwplakmachine met alles er op en eraan en toch slechts 5 meter lengte.

Eigenschappen
  • Uitlijnmodule
  • Koudlijm
  • Langsnaad en autolock dozen en enveloppen
  • Aandrukmodule

En door het compacte formaat van de machine is deze met 1 operator volledige te bedienen.

Faltschachtelklebemaschine-FK-3500

Koertgen XT-640 de multi-functionele machine

De XT-640 machine is ideaal om manuele werkzaamheden te vervangen door machinale werkzaamheden; de machine bestaat uit een doorvoerplatform waar allerlei modules op geplaatst kunnen worden. De module zijn niet standaard maar kunnen volledig naar uw wensen gebouwd worden.

Opplakken, plaatsen, vullen, samenvoegen, etc. etc.

Als u weet wat u wilt doen dan gaan wij het mogelijk maken!

X-TEC640

Handmatig werken

De vraag naar kleine oplages neemt toe en soms zijn de oplages zo klein of vragen ze speciale aandacht. Voor deze situaties bieden wij de handmatige systemen aan: een lijmsysteem en aandruksectie om snel en efficient kleine oplages in eigen huis te kunnen verwerken.

PBH-500-gesamtansicht-300x155