Shopping Cart

KAMA stansen en foliedrukken

Kama-Slide-PROCUT76FOIL

NIEUW

KAMA Comcut 76, stansen en pregen

De Comcut 76 is het basismodel van KAMA en is ideaal voor het vervangen van de Heidelberg cilinderstansmachines: stansvormen zijn namelijk met elkaar uitwisselbaar maar de insteltijden zijn korter en de doorvoersnelheid is hoger.

De Comcut 76 heeft het bedieningsgemak van de uitgebreidere Procut en dezelfde stanskracht, invoertafel en opbouw maar heeft minder uitgebreide elektronische systemen waardoor de investering een stuk lager is.

Hightech stansen

De Procut 76; automatisering voor een snelle orderwissel.

De ProCut 76 is speciaal ontworpen voor betere prestaties en het sneller wisselen van orders.  Deze eenvoudig te bedienen stansmachine biedt een breed scala van toepassingen, o.a.: snijden, rillen, perforeren en slitten, evenals pregen en braille.

De Procut 76 heeft een hoge register nauwkeurigheid (minder dan 0,1 mm) en kan eventueel voorzien worden van een camerasysteem on registerverschillen van digitale persen en printers te compenseren.

Opties oa.:

  • Module voor warm snijden van kunststoffen
  • Kartonkit voor papiergewichten> 600 g / m²
kama-procut-76
kama-procut-dc-76

De vouwkarton specialist

Uitbreken zonder werktuigen

De KAMA DC 76 SB is voorzien van een volledig programmeerbare uitbreekmodule die werkt zonder speciale werktuigen. De module kan kleine delen zoals euroslots met lucht verwijderen en grotere delen via een shredder afvoeren zodat een stapel met schone blanks overblijft.

De DC 76 SB heeft bovendien een gedeelde grijperstang zodat de vellen op elk punt in de machine met de juiste snelheid getransporteerd worden. Dit verbeterd de kwaliteit en de productiviteit.

De kers op de taart.

Foliemodule voor de Procut en de DC 76

Wilt u echt waarde toevoegen aan verpakkingen dan is foliedruk ideaal. Met de foliedrukmodule van KAMA wordt uw stansmachine tevens een foliedrukmachine zonder extra ruimte in het bedrijf te gebruiken. Eventueel kan de foliedrukmodule ook ingezet worden om hologrammen in register aan te brengen, dit maakt het moeilijker om verpakkingen na te maken en geeft zo extra waarde voor uw afnemers.

KAMA-foliedruk

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze systemen, materialen of services? Wij helpen u graag.

Neem contact op via de chatbox hier rechtsonder, via whatsapp of telefoon op 072 509 4201 of per email via info@rotagraphic.nl.