Shopping Cart

Stansmachines

Wink-stansvorm

Stansen; geeft vorm aan je drukwerk.

Stansen; oftewel het snijden en rillen van het drukwerk, geeft vorm aan het drukwerk en maakt van een rechthoekig vel een basis voor een doos, display of ander product.

Met onze systemen kunt u al efficiƫnt werken vanaf oplage 1 tot 1 miljoen. En kunt u vanaf een 100 grams vel tot een 4 mm dik golfkarton verwerken. Zo haalt u meer uit uw drukwerk!

pk1200-web

Digitaal

Iecho PK-series

Verwerkt u kleine oplages verpakkingen, displays of kaarten? Dan is de Iecho PK-series een ideale oplossing: snijden, rillen, perforeren en slitten op basis van een digitaal bestand en met QR-code voor elk vel uniek.

De B2-formaat superster

KAMA Comcut en Procut.

Stansen, pregen, foliedrukken en uitbreken. De KAMA stansmachines zijn echte supersterren op het B2-formaat en passen in elke (digitale) workflow.

kama-procut-76
1060e-L

Production Power

Eterna vlakbedstansmachines

Eterna, a Bobst Group company, bouwt stansmachines vanaf het formaat 750 x 1.060mm tot formaat 2.100 x 1.300mm. De machines zijn uitermate productief met tal van automatiserings opties waaronder inline uitbreken en strippen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze systemen, materialen of services? Wij helpen u graag.

Neem contact op via de chatbox hier rechtsonder, via whatsapp of telefoon op 072 509 4201 of per email via info@rotagraphic.nl.