Shopping Cart

Vouwplakmachines

folding carton

Vouwen en plakken; de 3de dimensie.

Na het stansen wordt van het vlakke vel een driedimensionale doos gevouwen. En eventueel voorzien van braille, een venster of tapestrook.

In ieder geval wordt er waarde toegevoegd en is het product vervolgens gereed voor uw klant.

Profold 74 vrijstaand

De alleskunner.

KAMA Profold 74; het Zwitsers zakmes voor elke drukkerij of nabewerker.

Vouwen en plakken.  Maar ook vensters of andere producten aanbrengen, rillen, draaien, tape plakken, coderen, vullen, parallel vouwen, mappen maken, etc, etc. De Profold 74 past binnen elk grafisch bedrijf en toont elke dag zijn meerwaarde, of het om verpakkingen of marketing materialen gaat.

De kleinste

Kohmann Starlet; een compacte vouwplakmachine met alle mogelijkheden.

Verwerkt u voornamelijk korte runs? De Kohnmann Starlet is slechts 6 meter lang en daardoor snel instelbaar en met slechts 1 persoon te bedienen. Langsnaad en Autolock dozen verwerkt u zonder probleem en in hoogste kwaliteit.

Starlet 620-low
Kama_Moodbild_FlexFold52i_klein

Volledig automatisch

KAMA Flexfold 52i; de digitale vouwplakmachine.

Als u met een digitale pers produceert of in offset gespecialiseerd bent kunt u geen tijd verliezen bij het instellen van de vouwplakmachine. De KAMA Flexfold 52i stelt zichzelf in op basis van een JDF bestand en is binnen 3 tot 6 minuten klaar voor de volgende order, zo produceert u 20, 30 , 40 of zelfs meer orders per dag zonder stress en zonder onnodige stilstand.

De Classic

Eterna Efold; wat goed is gaat snel.

De klassieke vouwplakmachine is nog altijd de meest verkochte vouwplakmachine. Voor de Eterna, a Bobst group Company, Efold machines zijn er geen beperkingen aan de mogelijkheden en zijn middelgrote tot zeer grote oplages heel efficiënt te verwerken.

Efold 1100 Elite schuin web

Specials

Doos opzet machine.

Conische dozen zoals hamburger- en popcorn doosjes kunnen het beste met een doos opzet machine verwerkt worden; de uitvoer een stapel dozen ipv een staffeluitvoer en zo zijn de dozen direct te gebruiken.

Kartonaufrichtemaschine-0a489c73

Vensterplakmachines

De inhoud mag gezien worden! Dan is een venster in de verpakking onontbeerlijk en met de Kohmann vensterplakmachines is het geen enkel probleem. Vanaf de rol en rondom gelijmd beschermen de vensters de inhoud goed en maken ze een aantrekkelijke verpakking.

Vensterplakmachines

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze systemen, materialen of services? Wij helpen u graag.

Neem contact op via de chatbox hier rechtsonder, via whatsapp of telefoon op 072 509 4201 of per email via info@rotagraphic.nl.