Shopping Cart

Highcon Beam voor Autajan Haubtman

Yavne – Alkmaar, 31 januari 2018

Highcon Systems heeft vandaag de verkoop van een Highcon Beam industriële laserstansmachine aan Haubtman Autajan Packaging in de buurt van Saint Etienne bekend gemaakt.

De Autajan Group met 33 vestiging is een van de grootste verpakkingsbedrijven ter wereld. Autajan produceert onder andere vouwkarton en labels.

Dhr. Xavier Boutevillain, managing director van Autajan Haubtman; “Digitale techniek is nog vrij nieuw voor vouwkarton en de industriële producten die wij vervaardigen. Voor onze orders met kleinere oplages en korte levertijden zien wij de mogelijkheden die de digitale techniek biedt en wij kunnen dan ook onze efficiency en bottlenecks verbeteren met de Highcon Beam. Wij denken dat de Highcon Beam naadloos in onze conventionele workflow past en dat wij onze klanten nu beter kunnen helpen.”

Arjan Oostmeijer, Highcon specialist bij Rotagraphic: “Autajan heeft een zeer goede reputatie vanwege hun passie voor verpakkingen en de nauwe relaties die zij met hun klanten hebben opgebouwd. Met de Highcon Beam zullen zij hun supplychain stroomlijnen en sneller kunnen reageren op de wensen van hun klanten en de gevraagde korte levertijden.”

De Highcon Beam digitale laserstans en ril oplossing maakt digitale nabewerking mogelijk voor vouwkarton in snelheden tot 5.000 B1 vellen per uur en zal later dit jaar bij Autajan geïnstalleerd worden. Rotagraphic biedt meerdere oplossingen voor short run vouwkarton, zoals een volledig geautomatiseerde vouwplakmachine, en informeert u graag over de mogelijkheden; www.rotagraphic.nl.