Shopping Cart

Geniecut; de slimme vensterplakoplossing

IMPACK, een pionier in machinale oplossingen voor de kartonnen verpakkingsindustrie, is verheugd om de GenieCut te introduceren, een in-line vensterplakmachine die bedoeld is om kartonnen verpakkingen opnieuw vorm te geven.

Met de GenieCut kunnen verpakkingsproducenten vensters aanbieden als een nieuwe dienst aan bestaande klanten, of hun huidige vensterplakproces moderniseren en stroomlijnen. De revolutionaire technologie van de GenieCut zorgt voor een belangrijke paradigma verschuiving op het gebied van snelheid, functionaliteit, flexibiliteit en efficiëntie. Een van de opvallende kenmerken van de GenieCut is het compacte ontwerp, waardoor dezelfde functionaliteit wordt geboden als grotere concurrerende systemen, terwijl er vrijwel geen extra vloeroppervlakte nodig is.

Deze geavanceerde technologie verhoogt de productiviteit nog verder door significante vermindering van alles – trainings tijd, opsteltijd, schoonmaaktijd en onderhoud. Hoe doet het dat? De GenieCut beschikt over een vereenvoudigd, gestroomlijnd mechanisme. Het heeft onnodige complexiteit verwijderd, waardoor het gemakkelijker is om te bedienen en te onderhouden. Veel van de details die je gewend bent te zien op traditionele window patchers bestaan eenvoudigweg niet. De GenieCut heeft geen lijmpot, lijm sjablonen of cilinders die moeten worden gewijzigd, aangepast of verwijderd voor reiniging. Terwijl standaard window patchers 3 tot 4 uur nodig hebben voor het opzetten, kost het meestal minder dan 15 minuten om de GenieCut op te zetten bij het oproepen van een bestaande taak. Omdat het geen invloed heeft op of in contact komt met de folder-gluer, kan de GenieCut worden onderhouden of klaargemaakt voor een toekomstige batch van vensters terwijl de folder-gluer vensterloze dozen verwerkt. Terwijl traditionele window patchers redelijk vaak mesvervangingen vereisen vanwege hun snijmes- en aambeeldsysteem, gebruikt de GenieCut een gepatenteerd stationair mesfilm-cutsysteem.