Shopping Cart

Bagel Systems Digifav verbeterd en vernieuwd

De Digifav B2 is al jarenlang de beste verkochte lamineermachine van Bagel Systems, voor 2018 is het model aanzienlijk verbeterd en vernieuwd.

De doorvoersnelheid van de Digifav is verhoogd van 20 mtr/min naar 40 mtr/min. Dit is vooral bereikt door middel van een verbeterd invoerapparaat dat ook de betrouwbaarheid ten goede komt.  Het invoerapparaat is beter in te stellen en is geschikt om een grotere variëteit aan papiersoorten te verwerken. Het doel was dan ook niet zozeer om de snelste lamnieermachine te bouwen maar vooral een machine die flexibeler is en eenvoudiger te gebruiken is.

De Digifav kan velformaten vanaf 220 x 250mm tot 530 x 750mm verwerken in grammages van 130 tot 350 gr/m2/

Met de nieuwe techniek werkt de machine rustiger en betrouwbaarder; er zijn minder verstoringen en de machine past zich beter aan opbollende materialen aan. Dit maakt het voor de operator mogelijk om ook andere taken te vervullen terwijl de machine in productie is.

Bagel bouwt lamineermachines met de focus op degelijkheid en betrouwbaarheid, niet alleen op het uiterlijk maar ook in de machine; alle elektronica is van het Japanse Omron en de machines hebben de hoogste mate van automatisering van alle op de markt beschikbare lamineermachines. Toepassingen voor de machines zijn onder andere boekomslagen, fotoboeken, menukaarten, verpakkingen en tal van ander drukwerk.