Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

Technotrans

Technotrans vochtwatersystemen

Het vochtwater is nog steeds een van de belangrijkste invloeden op de kwaliteit van het drukwerk. De kwaliteit van vochtwater moet voorspelbaar maar vooral ook constant zijn. De apparatuur van technotrans produceert, volledig automatisch, een stabiel vochtwater. Standaard mogelijkheden zijn automatische toevoegmiddeldosering, automatische alcoholcontrole en -dosering, controle en sturing van temperatuur en vooral reiniging van retour water. Deze 4 elementen zorgen voor een constante kwaliteit vochtwater.

Technotrans doseertechniek
Voor elke toepassing de juiste dosering van opharder, additief of siliconen. Centraal of per pers;
Fluidos: Door waterdruk aangedreven doseerpomp voor nauwkeurige dosering van opharder, additieven, siliconenemulsies of andere vloeistoffen. Leverbaar in diverse doseerbereiken en met een verscheidenheid aan accesoires.
Digidos; Electrisch aangedreven dosserpomp voor dosering van opharder, additieven of siliconenemulsies. De waterstroom wordt gemeten met een flowmeter waarna een pneumatisch werkende pomp een exacte hoevelheid toevoeging doseert. Mogelijkheid tot controle door middel van inductieve geleidbaarheidsmeting.
Multidos; De verfijnde techniek van de digidos maar dan voor centrale opstelling. Met Multidos heeft u gestandaardiseerd vochtwater voor al uw persen en verbeterd u de processtabiliteit, vereenvoudigt u de kwaliteitscontrole en vermindert u het aantal variabelen in het drukproces. Niet alleen spaart u kosten maar ook wordt de efficiency duidelijk verbeterd.