Liyu wide-format printers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Liyu Printers; Duitse kwaliteit en degelijkheid

Liyu Printers zijn een voorbeeld van Duitse kwaliteit; solide machineframes met bewezen printtechniek van o.a. Konica-Minolta en Kyocera. Onze partner Liyu-DMS is de Duitse ontwikkelafdeling en werkt nauw samen met de Turkse ontwikkelaars voor de textielprinters en de Aziatische productielocaties. Het resultaat is een nieuwe generatie machines met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Liyu-DMS levert een totaaloplossing: machines, materialen, onderdelen en service vanuit het hoofdkantoor in Porta Westfalica gelegen tussen Osnabruck en Bad Oeyenhausen. Voor tests en demonstraties zijn machines beschikbaar op de democentra in Beckum, Bocholt en Berlijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Laagste totale printkosten

Wij leveren u de printer, de inkten, de service en printmedia; alles voor zeer scherpe prijzen en daarmee bieden wij u de laagste totale afdrukkosten van de Benelux.

Een 3,2 meter brede eco-solvent printer heeft u al vanaf € 750,00 per maand. In combinatie met onze voordelige inkten en bannermaterialen en een volume van 2.500 M2 per maand zijn uw totale afdrukkosten per M2 slechts € 1,95 all-in!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Liyu Printers; alles printen

Voor de Liyu-DMS printers is niets te gek: u kunt alles printen. Of het gaat om sign, interieur, communicatie, huishoudtextiel, kleding, hout, kunststof, platen of wat dan ook: we bieden u een oplossing.

Dankzij het uitgebreide netwerk van ontwikkelpartners waaronder bekende fabrikanten van inkten en printmedia maar vooral heel veel drukkers vanuit de gehele wereld zijn heel veel toepassingen al bekend en hoeft het wiel niet opnieuw uitgevonden te worden. Dus heeft u een idee voor een toepassing; we zetten het graag om in een werkend resultaat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]