Shopping Cart

Imprimo

Made in Spain

De Spaanse wide-format specialist Imprimo bouwt in Alicante een uitgebreide reeks aan wide-format printers. Op basis van inkjet techniek van Rico en Kyocera ontwikkelen de Spaanse ingenieurs betrouwbare en betaalbare systemen.

Media

Imprimo is voortgekomen uit Infomac; een bedrijf dat al meer dan 20 jaar wereldwijd media distribueert. De printers zijn dan ook geschikt voor vrijwel alle types media.

Techniek

De machines worden ontwikkeld en gebouwd in Spanje. De techniek is van Europese kwaliteit en geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Inkten

Imprimo bouwt printers voor sublimatie, eco-solvent en LED-UV inkten. Er is dus altijd een passende printer. Ook de inkten worden in Europa geproduceerd en zijn REACH conform.

Superbaby

Vlakbedprinter op formaat 60x90cm. De micro-drukkerij voor elk bedrijf.

Litium

Onze multifunctionele vlakbedprinter op formaat 125x250cm en afdrukhoogte 15cm.

Titanium

De werkpaarden voor plaatmaterialen. In 2 formaten en diverse kopconfiguraties.

Hybrid 180

Al uw orders met een enkele machine printen; daarvoor is de Hybrid 180.

Godzilla

Het productiemonster met 360m2 per uur en geschikt voor plaat- en rolmaterialen.

Eco 160

In sublimatie, eco-solvent of LED-UV versie met afdrukbreedte 160cm; de basis voor elk signbedrijf.

Xpress 320

De grotere broer van de Eco 160; afdrukbreedte 320cm voor meer productiviteit en efficiency.

Plaat- of rolmaterialen

Wilt u plaat- of rolmaterialen bedrukken? De vlakbedprinters zijn ideaal voor plaatmaterialen; een groot bed met een sterke vacuĆ¼mpomp. De hybride printers voeren de materialen door met een band en kunnen daardoor plaat- en rolmaterialen bedrukken. De rolprinters zijn specifiek voor rolmaterialen en kennen een eenvoudige maar solide constructie.

Met de vlakbedprinters kunt u materialen tot 15cm dikte afdrukken. De printers zijn er in 3 formaten: 70x100cm, 125x250cm en 200x320cm.
xpresssubli-600x473-web

Rol-rol

Kunstoffen, papier en textiel worden snel bedrukt met de rolprinters. Beschikbaar in sublimatie, eco-solvent en LED-UV uitvoering en in afdrukbreedtes tot 160cm en tot 320cm.
hybrid180-vrijstaand-web

Hybride

De meest flexibele machine: de hybride voor rol en plaatmaterialen en met LED-UV hardende inkten. Leverbaar in breedte 180cm, 200cm en zelfs 320cm.