Shopping Cart

Toepassingen Iecho snijtafels

Leder-snijden-man
Iecho-verpakking

Sign & verpakking

Bij de productie van sign/retail materialen en karton verpakkingen zijn snijtafels onmisbaar; van het snel produceren van enkele modellen tot het verwerken van grotere oplages.

Lees verder...

Iecho-composiet

Composiet materialen

Composiet materialen zoals Carbon, PVC, PTFE, Hypalon, vragen om een zorgvuldige en nauwkeurige behandeling. Met de Iecho snijtafels kunt u nauwkeurig en toch zeer snel werken zonder hoge kosten. U werkt volledig digitaal en hebt direct een goed product.

Lees verder...

Iecho-leder

Leder snijden

Volautomatisch het leder scannen, bepalen welke delen niet bruikbaar zijn en vervolgens automatisch de gewenste stukken uitsnijden. Zo maakt u optimaal gebruik van uw materiaal en wordt uw productie minder arbeidsintensief.

Lees verder...

Iecho-interieur

Interieur materialen snijden

De groeiende vraag naar individuele en naar wens ontwikkelde interieurs biedt mogelijkheden voor lokale fabrikanten. Voor het beperken van de arbeidskosten is een digitale snijtafel ideaal; het digitale ontwerp wordt ingelezen in de software en automatisch uit het materiaal gesneden.

Lees verder...

Textiel-snijden

Textiel snijden

Het GLK multi-ply snijsysteem is speciaal ontwikkeld voor zachte materialen en kan gelijktijdig diverse lagen verwerken. Met Iecho Cut Server sluit de GLK aan op vrijwel elk CAD of ander tekenprogramma. Zo past de GLK snijtafel in vrijwel elke workflow.

Lees verder...

Iecho-automobiel

Automobiel industrie

In de automobiel industrie worden veel flexibele en stoffen materialen gebruikt, denk aan: stoelbekleding, vloermatten, isolatiepanelen, etc. Met Iecho snijtafels kunt u uw productielijn volledig naar wens samenstellen: u bepaalt zelf het formaat, de tools en de automatisering.

Lees verder...