Iecho snijtafels

Iecho-TK3s

Iecho snijtafels bieden de mogelijkheden en kwaliteit zoals u die zoekt maar voor een aantrekkelijke prijs. Met IECHO snijtafels kunt u een veelvoud aan materialen bewerken; papier, karton, kunststoffen, textiel , plaatmaterialen als foam, diboard. reboard en hout.

De tafels zijn leverbaar in diverse formaten en met tal van opties als verschillende werktuigen, feeders, stackers, robots, software, autonome productie en volledige integratie in uw web-to-print workflow.

Modulair snijconcept

Met het modulaire gereedschap- en materiaalbehandelingssysteem stemt u uw snijplotter af op uw individuele nabewerkingsbehoeften. Definieer uw productie eisen en stel uit het modulaire programma uw op maat gesneden snijconfiguratie samen. Upgrades en uitbreidingen zijn altijd mogelijk.

Veilige investering

Innovatieve techniek en onze service garanderen lage onderhoudskosten en grote betrouwbaarheid. Dankzij ons modulaire concept bieden onze snijsystemen een hoge mate aan waardevastheid en veiligheid in investering.

Snijkwaliteit en precisie

De hoge productieprestaties en de uitstekende uitvoerkwaliteit van de Iecho-snijtafels zijn uniek. De uitstekende snijkwaliteit van onze snijsystemen bereiken wij door de symbiose van intelligente besturingstechniek en exacte mechaniek.

Industrieel gebruik

Bewezen techniek in grote series en robuuste bouwvorm maken de BK-snijmachine geschikt voor industrieel 24/7-gebruik. Ons servicenetwerk garandeert op een snelle beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Efficiënte materiaalfixering

Energiezuinige, regelbare vacuümturbines zorgen voor optimale materiaalfixering. Het verschuiven van materiaal tijdens de bewerking behoort zo tot het verleden. Profiteer echter niet alleen van de perfecte bewerkingskwaliteit, maar ook van laag stroomverbruik.

BK series

De BK-series zijn compact en uit 1 geheel opgebouwd. Voordeliger in aanschaf maar niet in alle formaten leverbaar.

TK series

De TK series zijn volledig naar wens samen te stellen: alle formaten zijn mogelijk en vele opties zoals 3 types frees en volledige automatisering.

Toepassingen

Wilt u borden, displays, meubels, textiel, panelen produceren of heeft u andere ideeën? De Iecho snijtafels hebben vele toepassingen.

fille-qui-joue-tablette_1149-281

Ik wil graag meer weten.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
fille-qui-joue-tablette_1149-281

Ik wil graag meer weten.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.