Shopping Cart

Inspectiesystemen

Controle van de blanks op drukfouten en beschadigingen is in vele branches een belangrijk thema. De inspectiesystemen kunnen op diverse manieren worden ingezet:

Offline inspectie

De serialisering van verpakkingen, b.v. in de farmaceutische industrie, wordt steeds belangrijker. Enerzijds wordt het gebruikt voor volledige controle in het productieproces en anderzijds om productpiraterij te voorkomen. Met ons multifunctionele transportsysteem kunt u eenvoudig inkjetprinten, labelen en brailletoepassingen integreren in uw productieproces. Apparaten van alle bekende fabrikanten kunnen worden geïnstalleerd met behulp van de bestaande interfaces

mpt-d48220f5

Prefeeder inspectie

De ProofRunner Pre-Feeder is een flexibele en verplaatsbare controlemodule die uw vouwplakmachine verandert in de perfecte inspectieoplossing voor vouwdozen. Het systeem is eenvoudig aan te sluiten op elke vouwmachine en is voorzien van EyeC controlesystemen.

proofrunner-prefeeder

Inline inspectie (retrofit)

De module is geïntegreerd tussen de feeder van de vouwplakmachine en de voorvouwmodule en controleert de kwaliteit van de gehele productie van vouwdozen.

proofrunner-retrofit