Shopping Cart

Kohmann vouwkarton systemen

De familie Kohmann heeft reeds meer dan 60 jaar een machinefabriek in Mettmann, net onder de rook van Düsseldorf. Hier bouwt men vouwplakmachines, vensterplakmachines, doos-opzetmachines en inspectiemachines. Dit beperkte assortiment is tevens de kracht van Kohmann; de machines worden in eigen huis ontwikkeld, gebouwd en weer doorontwikkeld zodat zeer betrouwbare en slijtvaste machines het resultaat zijn.
Dit jaar is de Starlet 620 vouwplakmachine flink onder handen genomen; een nieuwe uitlijnsectie direct na de invoer en digitale schaalverdelingen bij de stelpunten zorgen voor meer gebruiksgemak en kortere insteltijden bij herhaalorders. Met een lengte van nog geen zeven meter is de machine bovendien te gebruiken met slechts 1 medewerker.
De vensterplakmachines en inspectiesystemen zijn vorig jaar vernieuwd waarbij ook de samenwerking met EyeC geïntensiveerd is.

kohmann-logo

Starlet 620 vouwplakmachine

De Starlet 620 is uniek in zijn klasse; een volwaardige vouwplakmachine met alles er op en eraan en toch slechts 7 meter lengte.

Eigenschappen
  • Uitlijnmodule
  • Voorvouwmodule
  • Koudlijm
  • Langsnaad en autolock dozen
  • Aandrukmodule

En door het compacte formaat van de machine is deze met 1 operator volledige te bedienen.

Starlet 620-low

Vensterplakmachines

Kohmann is groot geworden met vensterplakmachines; meer dan 500 wereldwijd geïnstalleerde systemen.

De nieuwste generatie kenmerkt zich door vergaande automatisering maar ook door uitgebreide opties waarmee elke machine in feite "custom made" is.

De machines kunnen 1, 2 of 3 stromen tegelijk verwerken en kunnen meerdere soorten en vormen aan vensters verwerken. Voor meer productiviteit kan een stacker geïntegreerd worden.

F-1000 Freigestellt 2360-49332b9d

Doos-opzet systemen

Conische dozen als bijvoorbeeld hamburger en popcorn verpakkingen laten zich moeilijk door een standaard vouwplakmachine verwerken. Met een doos-opzet machine produceert u een kant-en-klare stapel opgezette dozen die direct naar de eindgebruiker kunnen worden verstuurd.

Kartonaufrichtemaschine-0a489c73

Inspectiesystemen

In sommige branches zoals de pharmacie worden de eisen aan het drukwerk steeds hoger; een 100% controle op misdrukken wordt regelmatig gevraagd.

Met de inspectiesystemen van Kohmann kunt u de blanks stuk voor stuk controleren zonder een nieuwe vouwplakmachine te moeten kopen. De systemen kunnen stand-alone werken maar ook direct aan de vouwplakmachine gekoppeld worden.

prefeeder-0f0d2acd