MGI Digital

"MGI Digital Technology is een van de meest innovatieve ondernemingen in de grafische industrie. AIS is bijvoorbeeld het snelste digitale registersysteem in de markt."

MGI Digital Technology

Opgericht in 1982, is MGI Digital Technology beursgenoteerd op de NYSE Alternext Paris. Het R & D-centrum van MGI combineert engineeringprestaties op het gebied van elektronica, IT, micromechanica, colorimetrie, chemie en inkjet, terwijl het blijft voldoen aan de eisen van de markt en trends. Met een jaarlijkse investering van 20% van de omzet in R & D, leidt het constante innovatieproces tot de snelle integratie van nieuwe technologie om grafische professionals te voorzien van ongeëvenaarde kwaliteit, flexibiliteit en winstgevendheid in de zich ontwikkelende grafische markt.

De MGI productlijn wordt ondersteund door betrouwbare en bewezen technologieën die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. MGI streeft ernaar milieuvriendelijke oplossingen te integreren in de ontwerp- en productieprocessen, zoals het gebruik van ozonvrije lampen en het bevorderen van actieve recyclingprogramma's.

De digitale druk- en afwerkingsoplossingen van MGI zijn ondergebracht in een groot aantal sectoren, waaronder commerciële drukkers, producenten van plastic kaarten, overheidsinstellingen, verpakkingsbedrijven, interne printers, krantenprinters, fotoprinters / laboratoria en boekprinters.

Omdat MGI uitkijkt naar de nieuwe dageraad die de grafische industrie doorbreekt, blijft het doel van MGI om een ​​productportfolio te innoveren dat een stap voor is, terwijl het dezelfde bedrijfswaarden behoudt die hebben geleid tot het succes: ecologisch en ethisch verantwoordelijk  blijven, constant gedreven door innovatie, en toegewijd om grafische professionals te voorzien van geavanceerde tools die zullen helpen de revolutie in de grafische industrie te leiden.