KAMA Profold 74

Rotagraphic > Vellendruk en nabewerking  > KAMA > KAMA Profold 74

Handmatig werken behoort tot het verleden! De ProFold 74 vouwt en lijmt papier en karton automatisch en vervaardigt op een zeer snelle en kosteneffectieve manier allerlei verpakkingsproducten. De Profold werkt op hoge snelheid en levert topkwaliteit. Van presentatie-folders, wenskaarten, eveloppes en vouwmappen tot verpakkingsmateriaal zoals pillow-dozen, rechthoekige dozen en Amerikaanse vouwdozen. Een groot pluspunt: Door het innovatieve modulaire montagesysteem kan de machine eenvoudig en snel gereed worden gemaakt voor kleine gepersonaliseerde productseries.

Voordelen

> Flexibele toepassingen voor een breed scala aan producten
> Snelle en eenvoudig reproduceerbare instellingen
> Uniek modulair montagesysteem
> Pneumatische transportband of stapelaar naar keuze
> Set van optionele apparatuur, waaronder vouwapparaat voor vouwmappen (met een vulhoogte van 4 t/m 25 mm), dispenser, 360°-rotatie-apparaat, plakbandafroller, pick&place voor add-ons en nog veel meer
> Nieuw: bar-code-lezer
> Nieuw: onderdeel voor dozen met crashlockbodem
> Nieuw: interactieve Job Planner-Software voor het bepalen van optimale instellingen en het maken van kostenplanningen

Tape-dispenser

Handig klemsysteem

Speciale inrichting voor mappen met vulhoogte.

Draai-inrichting

Breed scala aan toepassingen

Vouwen, lijmen, vervaardigen van vouwmappen, aanbrengen van plakband of plakstrips, hot-melt-toepassingen, vervaardigen van kaarten en product-monsters: het instrumentarium biedt zeer veel toepassingen. Met de ProfFold 74 kunnen de volgende productgroepen worden vervaardigd: