Intec LPS215 label systeem

LP215PLUS_BANNER_RIP_Pod

Intec LPS215 label systeem

Het volledig digitale labelsysteem LPS215 bestaat uit een speciale rol-naar-rol labelprinter met optionele 5de kleur, een converteerstation met lamineermogelijkheid, digitaal stansmes, optie voor slitteren en wikkelstation, en als laatste stap een wikkelaar voor het verwijderen van het snij-afval. Voor perfect kleurbeheer en ordermanagement is de Intec RIP met specifieke labelsoftware beschikbaar.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Kan tot 2.000 labels printen en afwerken binnen 20 minuten.
  • Verwerk geprinte labels tot wel 3 meter per minuut op de LCF215 label finishing station.
  • Gebruik DIRECT-CUT, in Adobe illustrator of CorelDraw, voor het in contour snijden van labels in elke vorm op de rol.
  • Lamineer labels voor extra oppervlakte bescherming en lichtechtheid op de LCF215.
  • Zeer kort papierpad voor minimale inschiet.

Wit als 5de kleur

Voor transparante labels is wit noodzakelijk maar vaak te duur of niet mogelijk; hoe anders is dit bij het Intec Label Systeem. Voor een minimale investering en lage afdrukkosten produceert u labels in hoge kwaliteit en met zeer hoge toegevoegde waarde (lees; een verkoopprijs met hoge marge).

Voorgestanst of zelf stansen van labels?

De Intec LP215 printer kan voorgestanste en ongestanste labels verwerken; voorgestanste labels besparen u tijd bij de nabewerking maar kunnen niet gelamineerd worden en zijn niet onderscheiden. Met de lage afdrukkosten van de LP215 kunt u deze voorgestanste labels wel zeer concurrerend aanbieden.

Met het zelf digitaal stansen van labels zijn de labels aan te passen aan het object en kunt u de labels met lamineerfolie beschermen. Bovendien krijgen de labels een professionele uitstraling.

Intec Label Rip

Het printen en het afwerken van de labels bestuurd u centraal vanaf de Intec RIP; een robuust specifiek ontworpen meubel met snelle PC en specifieke labelsoftware voor het optimaal stroomlijnen van de labelproductie.

Beschikbare opties zijn onder andere variabele data printing software voor volledige personalisatie van de labels.

fille-qui-joue-tablette_1149-281

Ik wil graag meer weten.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.