Intec ColorSplash

CS5100_BANNER_CLEAR

Intec ColorSplash; de toekomst van creatief digitaal drukken...

De Intec ColorSplash serie biedt meer dan welke printer ook; banners tot 130cm, wit of transparant als 5de kleur, enveloppenfeeder, materialen tot 500 gr/m2 maar bovenal; een perfecte afdrukkwaliteit.

De Colorsplash serie maakt gebruik van een geavanceerde organische toner, nieuwe LED technologie en innovatieve fuser techniek voor het produceren van afdrukken in hoogste kwaliteit.

De CS5000 is het topmodel van de serie en heeft een 5de kleurstation voor wit of neon transparante toner. Met deze twee unieke mogelijkheden bent u in staat om bijzondere en hoogwaardige producten in de kortste tijd te produceren. Denk aan witte teksten op stijlvolle gekleurde materialen en zelfs beveiligd drukwerk met onder UV-licht oplichtende neon toner.

Met de optionele EFI Fiery FX heeft u professioneel kleurbeheer, impositie en hotfolder mogelijkheden en doet de machine niet onder voor de veel duurdere digitale persen.

In tegenstelling tot standaard "kantoorprinters" is de Intec Colorsplash serie ontwikkeld voor grafische professionals die een betaalbare basis productie machine zoeken met perfecte afdrukkwaliteit, flexibiliteit in te bedrukken media en lage afdrukkosten.

Neon transparante toner

De optionele neon transparante toner kit wordt geleverd met een professionele UV lamp; alleen dan kunt u het effect van de speciale toner goed zien. Gebruik deze speciale optie voor het produceren van bijzonder beveiligd drukwerk; toegangskaarten, bonnen, certificaten en ID-cards.[

Intec ColorSplash enveloppensysteem

Enveloppen zijn waardevolle producten en geven die eerste belangrijke indruk bij bijvoorbeeld een mailing. De meeste digitale persen zijn vooral ontwikkeld voor standaard vellen en geven problemen bij het doorvoeren van grotere aantallen enveloppen. Het ColorSplash enveloppensysteem is ontwikkeld voor enveloppen en de speciale Intec enveloppenfeeder lost alle problemen op; de bodemplaat van de feeder schudt de stapel continue op waardoor een gelijkmatige staffelstroom naar de printer ontstaat. De voor enveloppen ingestelde printer geeft een perfecte afdruk waarna de uitvoerband de enveloppen handig aanlevert voor het verpakken.

Scroll naar top