Intec ColorFlare

ColorFlare of Foil Sleeking is een proces waarbij metallic folie of transparante effecten op toner worden aangebracht. Een proces dat traditionele foliedruk met dure clichés vervangt en ontzettend veel creatieve mogelijkheden maar vooral ook veel toegevoegde waarde biedt.

Producten als kaarten, omslagen, visitekaartjes, vouwkarton en labels krijgen een hoge meerwaarde met folie en nu kan de folie-afdruk zelfs gepersonaliseerd worden; denk aan certificaten met nummers of namen in foliedruk...

Onbegrensde mogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden om met ColorFlare folie aan te brengen: Als basislaag met CMYK overprint of als 2de laag op gelamineerd drukwerk.

Wordt de folie na de 1ste doorgang aangebracht dan kan de volgende CMYK doorgang als metallic kleur of als standaard afdruk om de folie heen geplaatst worden.

Als 2de laag over SoftTouch lamineerfolie is het effect bijzonder; de SoftTouch lamineerfolie geeft een natuurlijk gevoel terwijl de folie met maximale glans de aandacht vraagt. Voor speciale toepassingen is tevens SoftTouch in goud, zwart, zilver en zelfs wit leverbaar.

 

Foilsleeking_principe
fille-qui-joue-tablette_1149-281

Ik wil graag meer weten.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Scroll naar top