Intec Colorcut

BANNER_FB600_1

Intec ColorCut CC500

In menig drukkerij is de degel of cilinder stansmachine nog dagelijks in gebruik. Met steeds kleinere oplages en klanten met nieuwe eisen worden stansmes- en instelkosten al snel te hoog. De oplossing is digitaal snijden/stansen en rillen.

De Intec CC500 is ideaal voor de SRA3 workflow en kan gebruikt worden voor het produceren van vellen met labels, stickers, hangers en licht karton. De automatische velleninvoer zorgt voor continue productie en kan tot 100 vellen achter elkaar verwerken. De machine kan slitten of snijden en is voorzien van een automatische registratie camera.

Het digitaal snijden heeft vele voordelen; de ColorCut 500 heeft geavanceerde technologie en kan lijnen volgen vanuit CorelDraw of Adobe illustrator. Het is bovendien zeer direct; orders die s'ochtends besteld worden kunnen s'middags geleverd worden.

Intec Colorcut FlatBed

De ColorCut FB is een vlakbed model snijtafel en kan zwaardere materialen dan de CC500 verwerken; tot maar liefst 450grs/m2 of 600micron dikte kan met deze machine gerild en gesneden worden.

De machine heeft een vacuümtafel voor nauwkeurige positionering van de vellen en een geavanceerd cameraregistratie systeem. De barcode scanner kan voorgeprogrammeerde jobs herkennen en zonder verdere instellingen meerdere vormen na elkaar verwerken.

De vlakbed serie is in meerdere formaten leverbaar; tot maar liefst 760 x 1.060mm velformaat. Behalve grotere velformaten kunnen de grotere tafels ook step-and-repeat orders verwerken; meerdere identieke vellen naast elkaar waarmee een hogere productiviteit behaald wordt.

De vlakbed serie heeft een dubbele werktuighouder; de kop kan gelijktijdig een snijmes en een rilkop bevatten. Hiermee kan zonder tussenkomst van de bediener de machine op 1 vel snijden en rillen; ideaal voor vouwkarton. Met twee soorten snijmatten is de machine tevens geschikt voor vellen labels en stickers. Kortom; een ideale machine die zichzelf snel terug verdiend.

De volledige FB serie:

FB520: max. velformaat 350 x 520mm

FB600: max. velformaat 450 x 600mm

FB900: max. velformaat 620 x 930mm

FB1060: max. velformaat 760 x 1.060mm