Intec Printers & Digital Finishing

CS_BANNER_CS3000

Color Splash

De printers van Intec bieden meer dan menig duurder en groter systeem; zwaardere materiaal, banners tot 130cm en wit of transparant als 5de kleur. Met deze mogelijkheden kunt u bijzondere producties in eigen huis uitvoeren. Met de speciale enveloppenfeeder en uitvoerband is de Color Splash bovendien een ideale machine om langere runs efficient te produceren.

EFI Fiery FX

Een professionele printer vraagt om een professionele tool voor het aansturen en beheren van het systeem. Ondanks de lage prijs biedt de door EFI voor Intec speciaal gemaakte Fiery FX vele mogelijkheden en professioneel kleurbeheer.

fiery-300x150px

Color Flare

Flaring, ook wel foil sleeking genoemd, is het aanbrengen van een metallic of spotlak laag op toner. Voor dit proces waren voorheen dure clichés benodigd maar met Color Flare zijn de kosten minimaal en het effect maximaal.

Leverbare folie soorten: goud, zilver, groen, rood, blauw, koper, roze, etc. Leverbare speciaal effecten: spotlak. laser vlok, regenboog, etc.

Color Cut

Digitaal snijden of stansen en rillen is nu betaalbaar; de ColorCut serie bestaat uit modellen met vacuümtafel en met automatische velleninvoer en kan gebruikt worden voor de productie van labels, stickers, hanglabels, displays, vouwkarton, etc.

LP215 label systeem

Het LP215 label systeem bestaat uit 3 componenten; een rol naar rol labelprinter met wit en transparant als 5de kleur optie, een lamineer en digitaal stansstation met slitter-optie en een station voor het verwijderen van het restmateriaal.

Samen is dit een volledige productielijn voor het produceren van kant en klare labels. Dit is het ideale systeem om de instap in de lucratieve labelmarkt te maken.

Scroll naar top