Highcon Euclid III

EuclidIII-898

De derde generatie digitale stans- en rilmachine opent de deuren naar talloze nieuwe mogelijkheden in markten en toepassingen met hoge toegevoegde waardes.

De Highcon Euclid III vervangt een complex, duur en langzaam proces van stansvormen produceren naar een volledig in eigen huis en zelfstandig proces van direct digitaal produceren. Ongekende mogelijkheden en flexibiliteit staan nu tot uw beschikking. De Highcon Euclid III is het antwoord op de uitdagingen van vandaag en geven u de mogelijkheid om in te spelen op de ontwikkelingen van morgen; Varaiabele data stansen, Web-to-pack en zelfs 3D vormen zijn nu mogelijk.

De veelzijdigheid van de Highcon Euclid III maakt het voor nabewerkers en drukkers mogelijk om te blijven innoveren en differentiatie aan klanten aan te bieden.

Ideaal voor vouwkarton en commerciële producten

De Highcon Euclid is leverbaar in een versie voor B2-formaten en voor B1-formaten. Beide machines zijn voorzien van het DART-rilsysteem en de sterke CO2-lasers.

Afhankelijk van uw workflow kiest u het formaat dat het beste bij u past, beide machines bieden maximale mogelijkheden voor vouwkarton en commerciële producties of een mix van producten. De creativiteit van uw opdrachtgevers is de enige beperkende factor.