Bagel B3-formaat lamineermachines

Bagel-systems-Ilam-SRA3

Compact

De Bagel Ilam Pro heeft slechts een vloeroppervlakte van 170x100cm nodig, dit past binnen elke bedrijf.

Snelle wissel

Dankzij de specifieke software van Bagel Systems kunt u binnen 5 minuten van materiaal wisselen, dit verhoogt uw productiviteit aanzienlijk.

Touch screen

Het gebruikersvriendelijke touchscreen is intuïtief en overzichtelijk dankzij duidelijke iconen.

Eenvoudig te bedienen

De Bagel software en ergonomische bouwwijze maken de bediening eenvoudig waardoor u elke medewerker ermee kunt laten werken.

Laag energieverbruik

Het met olie gevulde verwarmingssysteem houdt de warmte beter vast dan watergevulde systemen, de met TECHNOCROM afgewerkt cilinder zorgt juist voor een perfect warmtetransfer van de cilinder naar het laminaat.

Degelijk ijzer

Bagel Systems gebruikt degelijk Europees ijzer om een degelijke en robuuste machine te kunnen bouwen. Hardware is van betrouwbare fabrikanten als Omron en Metalwork. Dit zorgt voor een lange levensduur van uw machine.

Voorzichtig met uw drukwerk

De Bagel Ilam Pro werkt met lagere temperaturen dan vergelijkbare lamineermachines en haalt de druk van de walsen bij stilstand; dit voorkomt beschadigingen aan uw drukwerk.

Auto-balance temperatuur

De met olie gevulde warmtewalsen, externe temperatuursensoren en de software vangen elke temperatuursverandering direct op; de  werktemperatuur is dan ook zeer constant.

Pneumatische druk

De pneumatische aangedreven armen geven de ideale druk aan de walsen. de anti-krul wals, de snij as en de transportrollen zijn zeer eenvoudig in te stellen.

Geschikt voor digitaal drukwerk

Ilam Pro is geschikt voor 95% van het drukwerk van digitale systemen van bv Xerox, HP, Konica-Minolta en Canon. Samen met Derprosa zorgen we voor de beste kwaliteit lamineerwerk.

Flexibele foliekeuze

Ilam Pro kan met standaard offset lamineerfilms werken maar ook met speciale folies voor digitaal drukwerk en met BOPP folies in mat, glans, met reliëf, krasvrij en special effect films.