Bagel Systems lamineermachines

Bagel Systems is een Spaanse fabrikant van lamineersystemen. Het team heeft jarenlang ervaring opgedaan bij het voormalige Tauler en is enkele jaren gelden voor zichzelf begonnen met het doel om compacte maar degelijke lamineermachines voor een redelijke prijs te bouwen.

Dankzij een samenwerking met Derprosa (de uitvinder van SoftTouch lamineerfolie) kent men de uitdagingen van het lamineren als geen ander en is men op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in lamineerfolies. Zo leveren wij van Derprosa niet alleen mat en glansfolie maar ook SoftTouch in transparant, wit, zwart, zilver en goud en speciale folies met anti-kras en anti-bacteriële eigenschappen. En de meeste folies zijn leverbaar in Digi-Stick  uitvoering voor digitaal drukwerk.

Ilam Pro B3

De Bagel Ilam Pro is het model voor formaten tot 38x70cm  en is modulair op te bouwen; naar keuze met auto-feeder en/of met foliedruk optie.

Standaard geschikt voor dubbelzijdige lamineren en met eenvoudige bediening levert de machine een perfecte kwaliteit en gebruiksgemak.

Digifav B1

De Digifav is geschikt voor velformaten tot B2 en is leverbaar in een standaard versie en een Pro versie: de standaard versie bereikt een snelheid tot 22m/min terwijl de Pro tot wel 30m/min haalt.

Bagel Falcon B1

Voor het 75x105cm formaat biedt Bagel de Falcon B1; met keuze leverbaar met stacker of stapeluitvoer en met een palletinvoer voor maximale productiviteit.