Shopping Cart

Box vouwplakmachines

Box 1

De Box 1 is het startmodel van de box-series; handmatige invoer en geschikt voor langsnaad dozen, hulzen en pillowboxes maakt dit systeem geschikt voor 80% van de digitale orders in vouwkarton.

Handmatige invoer

Bij kleine orders gaat vaak teveel tijd op aan het instellen van de machine, met de handmatige invoer heeft u minder in te stellen en bent u dus sneller aan het produceren. De Box 1 is dan ook de efficiëntste machine voor orders van 1 tot 500 dozen.

Hotmelt

De inbegrepen hotmelt module is eenvoudig te onderhouden en start snel op. De lijmkop is eenvoudig op de juiste positie te plaatsen en middels het touchscreen stelt u de lengte van de lijmstreep in.

Eenvoudig instellen

Het korte vouwpad van de machine zorgt voor zeer korte insteltijden: u kunt vanaf 1 positie de instellingen maken en zien hoe de doos gevouwen wordt.

BOX 1 manuale
box-1-2-300x300
box-1-4

Box 1 Plus

De Box 1 Plus is een uitgebreidere versie van de Box 1; de Box 1 is ook uit te bereiden naar een Box 1 Plus versie.

Automatische invoer

Het grootste verschil met de Box 1 is de automatische invoer; met de Feeder Plus kunt u ook grotere oplages verwerken. De Box 1 Plus heeft bovendien een uitvoerband waarmee 1 operator kan invoeren en uitvoeren zonder onderbrekingen.

Vouwtas

Optioneel kan op de machine een vouwtas geplaatst worden voor het produceren van presentatiemappen en enveloppen (bijvoorbeeld voor Ecommerce).

BOX PLUS 1 con 4 nastrini

Box 2 Plus

Het topmodel van de box-series: vouwplakmogelijkheden voor langsnaad dozen, autolock dozen, conische dozen, enveloppen en presentatiemappen.

Extra doorvoermodule

De Box 2 Plus heeft een extra doorvoermodule; dit geeft ruimte om in 1 doorgang meerdere bewerkingen uit te voeren.

Bouw je eigen machine

Met de vele extra modules kun je de machine volledig naar je eigen idee uitbouwen: label applicator, tape applicator, vouwtas, oplegapparaat, etc. Deze machine groeit mee met je onderneming.

BOX PLUS 2 27.07.2017 B