Shopping Cart

Posters, POS-materialen en retail

Voor de aankleding van winkels en promotionele materialen bieden wij diverse oplossingen. Vooral voor het digitaal produceren hebben wij tal van systemen.

Heeft u een specifieke vraag of zoekt u een nieuwe slimmer manier om uw orders te produceren? Wij denken graag met u mee.

Wobblers tapen

Eenvoudig tape plakken; de Mini Athos van APR doet het met het grootste gemak. Deze compacte machine neemt tijdroven werk over en zorgt daarmee dat je marge in huis houdt.

Retail? Papieren draagtassen.

Ecommerce? papieren verzendenveloppen.

Duurzaamheid wordt voor veel retailers belangrijker; met de systemen van APR kunt u papieren draagtassen maar ook papieren verzendenveloppen produceren. Vanaf de kleinste tot de grootste oplage.

Digitaal snijden en rillen

Produceer on-demand met Iecho PK

Schapkaartjes, wobblers, geschenkdoosjes, decoratie, POS-materialen, etiketten, hulzen; retailers worden creatiever en willen korte levertijden voor hun winkelmaterialen. Met de Iecho PK kunt u alles in elke vorm snijden en rillen en is "s'ochtends besteld, s'middags geleverd" geen probleem.

Grootformaat met grootse prestaties

Winkelaankleding in grootformaat

Met Liyu printers en snijtafels kunt u elk formaat verwerken: posters, raamstickers en plaatmaterialen tot 3 meter breed. Maar ook vlaggen, backlight textielpanelen en behang zijn mogelijk. Transformeer uw bedrijf en produceer alle materialen zelf met mooie marges.

Wilt u meer weten?

Wij zijn bereikbaar via de chatbox rechtsonder, via email info@rotagraphic.nl en per telefoon 072 509 4201.

Wij staan voor u klaar.