Shopping Cart

Golfkarton

Golfkarton is ideaal voor het gebruik in displays, omdozen en verzenddozen. Voor industriƫle producties bieden wij systemen van Koenig & Bauer. Voor kleine tot middelgrote oplages bieden wij inkjetprinters, snijtafels en stansmachines. Zo hebben we voor elke order het juiste systeem.

Postprint van 1 tot 1.000 platen

De Liyu Q2 printer kan meerdere platen gelijktijdig en continue printen: 5 platen naast elkaar en direct achter elkaar ingevoerd is geen probleem. Met de LED-UV droging zijn de platen direct klaar voor verdere verwerking.

corruflex

Flexodruk

Postprint vanaf 1.000 platen

Full power, full color: de Koenig & Bauer Corruflex is een beest van een productiemachine. Flexodruk modules met vergaande automatisering maken deze machine ideaal voor alle ordergroottes in golfkarton.

Digitale Preprint

Waterbasis inkjet; millieuvriendelijk en super efficient

Voor preprint liners tot 225cm breed is de Rotajet ideaal; geen opstartkosten, geen lange wisseltijden. Just print it.

De koppen met hoge resolutie en met waterbasis pigment inkten geven een hoogwaardige afdruk zonder zware milieubelasting.

Stansen in grootformaat

Stans elke verpakking

De Eterna Ecut is ideaal voor het stansen van golfkartonnen platen. Preprint of postprint; na het stansen wordt elke plaat een perfecte doos.

Wie nu wil reageren op de sterke groei in ecommerce kan met de Ecut direct zelf produceren en zo op korte levertijden reageren.

Wilt u meer weten?

Wij zijn bereikbaar via de chatbox rechtsonder, via email info@rotagraphic.nl en per telefoon 072 509 4201.

Wij staan voor u klaar.