Shopping Cart

’t Drukkerytje; Intec FB600

“t Drukkerytje is gevestigd in de Belgische kustplaats De Panne, ook wel bekend van het populaire attractiepark Plopsaland. Eigenaresse Eline de Poorter is bekend om haar creatieve ontwerpen en de locatie midden in een van de drukste straten van de badplaats leent zich uitermate voor een spontaan bezoek. De clientèle bestaat dan ook vooral uit ondernemingen en particulieren uit de omgeving.

Recent heeft het bedrijf geïnvesteerd in een Intec FB600 vlakbedsnijtafel. Deze compacte snijtafel wordt direct vanuit een Illustrator plug-in aangestuurd en is ideaal voor het direct verwezenlijken van creatieve ontwerpen en op maat gemaakte verpakkingen. Dit zijn dan ook de toepassingen waar ’t Drukkerytje de machine voor gaat inzetten.

Voor particulieren zijn dit bijzondere (geboorte) kaartjes, uitnodigingen voor vormsels, bruiloften en jubilea. Voor ondernemingen verpakkingen die direct ontworpen en geproduceerd worden en bijzondere materialen voor winkels. Ook stickers, kaarshulzen en labels kunnen nu in bijzondere vormen geproduceerd worden.

 Voorbeeld van een met de eerder gekochte foliemachine geproduceerde kaart.

Kortom: een machine die de creatieve mogelijkheden van ’t Drukkerytje nog verder vergroot.

 

Contact

Telefoon +31 72 509 4201

Email info@rotagraphic.nl