Shopping Cart

APR Solutions

Dit nog jonge Italiaanse bedrijf bouwt machines met als kernwaarde gebruiksgemak. De machines zijn eenvoudig te bedienen, zeer overzichtelijk en vooral heel toegangkelijk.
De Athos serie is bedoeld voor het aanbrengen van tape terwijl de Box serie bedoeld is voor het vouwen en plakken van vouwkarton in de digitale workflow.

APR-logo

Athos tape applicatoren

Handwerk wordt machinewerk met de veelzijdige tape dispensers van APR. De Athos serie is leverbaar in diverse formaten en met verschillende soorten van automatisering.
De Athos Mini past in elke drukkerij / printshop en werkt met een manuele invoer; ideaal voor het snel verwerken van digitaal gedrukte orders.
De Athos en Athos Plus zijn een maat groter waarbij de Athos Plus een automatische invoer biedt voor grotere oplages.
Met de RAP tape feeders kunnen tapes in breedtes van 9 tot 100mm verwerkt worden, afhankelijk van de uitvoering. Ook een scheurstrip behoort tot de mogelijkheden.

Athos 005

Box vouwplakmachines

De Box series begint met de Box 1; een machine met handmatige invoer voor het vouwen en lijmen van langsnaad dozen, mappen en hulsen. De uitgebreidere Box 1 Plus voegt hier een automatische invoer aan toe.
Het model Box 2 Plus heeft een extra module waarmee ook autolock dozen verwerkt kunnen worden
Optioneel kunnen de Box machine’s worden uitgebreid met vouwtassen, tape dispensers, rotatie werktuigen en een module voor het verwerken van producten met vulhoogte.
Door de modulaire bouwwijze is de Box 1 te upgraden naar een Box 1 Plus en kan deze weer geupgrade worden naar de Box 2 Plus. Zo kan de apparatuur meegroeien met uw bedrijf.

BOX PLUS 1 con 4 nastrini