Offset techniek

We Are Dead Serious
about Printing

Workflow en automatisering

Met QIPC en EAE bieden we u automatisering in pre-press en press; van automatische pdf-verwerking van de opdrachtgever, via press management tot inline kleur- en registerregeling.

Rotatie- en inkjetpersen

Koenig & Bauer bouwt al meer dan 200 jaar drukpersen. Met de nieuwste inkjettechniek of (gebruikte) offsetpersen haalt u techniek in huis om zeer efficiënt drukwerk te produceren.

Procestechniek

Technotrans biedt procestechniek voor vellen en rotatie-offset; osmosewaterbereiding, vochtwatervoorziening, inkttoevoersystemen, koeling, etc.

Print Finishing

Rima-System biedt volledige oplossingen voor het verwerken van de productstroom vanaf de vouwer tot aan de distributie.

probiz-map

Onze techniek

De grafische industrie is mondiaal aanwezig. Rotagraphic is voor de Benelux agent en dealer van meerdere fabrikanten en biedt u een lokaal contact en directe service in uw eigen taal.

 

Mooie cijfers

Bedrijven

In 2018 hebben wij 1.351 bedrijven voorzien van systemen, service of informatie. Dit netwerk van bedrijven helpt ons om elke dag beter te worden in wat wij doen, profiteer ook van ons netwerk.

Jaar

In 2019 bestaat Rotagraphic 35 jaar. Een respectabele leeftijd in een industrie continue veranderd. We voelen ons dan ook 35 jaar jong in plaats van 35 jaar oud.

Uur

Per jaar zijn we gemiddeld 3.500 uur bereikbaar. Per telefoon, email, whatsapp of onze chatbox.

We zijn er graag voor u.

Onze sterke merken

Bent u al klaar voor 
nieuwe grafische zaken?

Scroll naar top