Shopping Cart

Keuze voor nieuwe Q.I. Press Controls-automatisering is vanzelfsprekend voor Aschendorff Medien.

De Duitse drukkerij Aschendorff Medien kiest opnieuw voor persautomatisering van Q.I. Press Controls (QIPC). Tevredenheid over de andere K&B-pers met QIPC-automatisering leidde tot de vanzelfsprekende beslissing om ook de nieuwe K&B-pers uit te rusten met de systemen van de Nederlandse specialist in meet- en regelapparatuur voor de printindustrie.

Geen discussie
Aschendorff Medien kocht recent een nieuwe K&B Commander CL-pers. Dat persenbouwer K&B zijn machines bij voorkeur uitrust met automatisering van QIPC, is intussen genoegzaam bekend in de industrie. Aschendorff Medien had op de andere K&B-pers die het in gebruik heeft zelf al ervaren waarom QIPC K&B’s voorkeur heeft. “Aan alle verwachtingen en eisen die we hadden toen we voor het eerst in een QIPC-systeem investeerden, is voldaan”, vertelt een tevreden Thomas Wenge, technisch bedrijfsleider bij Aschendorff Medien. “En natuurlijk wilden we dat deze nieuwe K&B-pers net zo zou functioneren als degene die we al gebruiken. Voor ons is er daarom nooit een discussie geweest of we deze pers met QIPC-automatisering zouden moeten uitrusten.”  

Vertrouwen

QIPC reageert opgetogen op de herbevestiging van het vertrouwen door Thomas Wenge. Harold Drinhuyzen, Area Sales Manager bij QIPC: “Dit is de beste manier om vertrouwen van eindgebruikers in onze technologieën op te bouwen. Aschendorff Medien is altijd een zeer tevreden gebruiker van onze systemen geweest. Dat blijkt nu opnieuw, zonder enige twijfel wordt wederom Q.I. Press Controls gekozen als leverancier.”  

Efficiënter werken aan consistente kwaliteit

De nieuwe K&B Commander CL in Münster zal worden uitgerust met het mRC-3D-systeem voor kleurregister en afsnijregeling en het IDS-3D-systeem voor kleurregeling. Daarnaast is het IQM-systeem voor een betere analyse van de prestaties van de pers inbegrepen. Deze meet- en regelapparatuur zal Aschendorff Medien helpen efficiënter te werken en drukwerk van een hogere, consistente kwaliteit te leveren. “Daarbovenop is de service en support van QIPC, wanneer we die nodig hadden, altijd voorbeeldig en zeer goed geweest,”, besluit Thomas Wenge.