Shopping Cart

Inkjet rotatie drukpers

RotaJET_L_Commercial

Het solide modulaire ontwerp van de RotaJET-L-systemen biedt een reeks van unieke upgrade- en aanpassingsmogelijkheden. Deze RotaJET-serie, te leveren in verschillende versies met web-breedtes vanaf 77 tot en met 138 cm, is een van de meest toekomst-bestendige groot-volume-printers op de markt. De machines worden in talloze sectoren ingezet, zoals in het bedrijfsleven, in drukkerijen, in de verpakkingsindustrie, en in de reclamewereld. De RotaJET wordt zelfs gebruikt voor 3D-printen.

Het precisie-ontwerp in combinatie met de modernste inkt-kop-technologie en de hoogwaardige RotaColor-polymeerinkt zorgen voor ongeëvenaarde printresultaten. Dankzij de Print@RampUp-functie zijn de kopieën ook gedurende de ‘press-start-up’ en de ‘ramp-down’ van uitstekende kwaliteit. Hierdoor wordt er niet alleen minder afval geproduceerd, ook het instellen van nieuwe printopdrachten gaat sneller, het finish-proces verloopt efficiënter en de productiekosten zijn lager.

  • Doordat de machines zijn uitgerust met de allermodernste printkoppen is de afdrukkwaliteit superieur.
  • Intelligente en zuinige drogers zorgen voor een uitstekende energiebalans – het drogen bij een zeer lage temperatuur leidt tot een perfect lay-flat-resultaat.
  • De Adobe-APPE-architectuur biedt de basis voor de XLO-workflow. Dit systeem is schaalbaar. Er kan dus aan alle wensen van de klant worden voldaan.

Hypermoderne inktjet-technologie voor topkwaliteit – zelfs op gecoat offset-papier

  • De centrale cilinder in de KBA RotaJET zorgt voor printkwaliteit van het hoogste niveau, en garandeert een perfecte stabiliteit van de printmaterialen. Inktjet is de enige druktechniek voor het non-impact-printen. De materialen worden gelijkmatig en met uiterste precisie om de centrale cilinder geleid. Door de super effectieve piëzo-elektrische inktjettechnologie kan de RotaJET L Serie een printresolutie bereiken van 1200 dpi. De printkoppen van alle machines in deze serie zijn volautomatisch.
  • De afdrukkwaliteit wordt verder verbeterd door de RotaColor-controlevloeistof in het pre-coating-station. Hiermee wordt de keuze in het soort materialen dat kan worden bewerkt sterk uitgebreid.
  • Intelligente en energiezuinige drogers in combinatie met een geïntegreerd koelsysteem maken een soepele overgang van hoge naar lage inkthoeveelheden mogelijk. Het drogen bij zeer lage temperaturen staat garant voor een perfecte energiebalans. Het koelsysteem vermindert op een efficiënte manier de temperatuur van het materiaal waardoor het proces van online-finishing veiliger en makkelijker verloopt.
  • De KBA RotaJET L Serie Commercial is uitgerust met een interface die op een groot aantal individuele online-finishing-systemen kan worden aangesloten. Deze systemen zijn verkrijgbaar bij alle toonaangevende leveranciers van producten voor de afwerking na het drukproces.