Shopping Cart

QIPC pers automatisering

news_0117

I AM... COLOURFUL

VISIE

Q.I. Press Controls (QIPC) ontwikkelt en levert hoogwaardige en innovatieve optische meet- en regelsystemen voor rotatie offset drukpersen. Deze systemen worden wereldwijd verkocht door een netwerk van dealers en buitenlandse dochterondernemingen van QIPC.
QIPC wil een partner zijn voor haar klanten door specifieke oplossingen aan te bieden voor een efficiënter verloop van zijn productieproces waarbij het voornaamste doel is om grondstoffen te besparen en kwaliteit en efficiëntie te verhogen.

Voor Nederland is Rotagraphic de agent en helpt u bij vragen en onderzoek naar de mogelijkheden op uw machines.

MISSIE

Q.I Press Controls biedt haar klanten de mogelijkheid om een hogere kwaliteit te produceren binnen een gereduceerde tijdsduur en kosten efficiënter door;
a. haar klanten hoogwaardige, innovatieve, "closed loop" systemen aan te bieden welke het manuele drukproces automatiseren, het proces verbeteren, besparen op grondstoffen, verkorten in productietijd, kosten reduceren, snelle ROI tijden realiseren en inzicht geven in de kwaliteit van de productie en de planning, en door;
b. het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en adequate levenslange support en service; altijd, overal en op het juiste tijdstip.