Flexo centraal tegendruk

Rotagraphic > Flexo centraal tegendruk

Koenig & Bauer Flexotecnica

Koenig & Bauer-Flexotecnica is gespecialiseerd in de productie van drukpersen en printsystemen voor het bedrukken van flexibele en rigide verpakkingen. Het bedrijf is gevestigd in Tavazzano, dat niet ver van Milaan ligt, en strekt zich uit over een gebied van 25.000 m². De medewerkers van Koenig & Bauer-Flexotecnica zijn zeer ervaren en hebben door de jaren heen een enorme dosis vakkennis en een breed scala aan de nodige vaardigheden opgebouwd. Koenig & Bauer-Flecotecnica is onderdeel van Koenig & Bauer; een meer dan 200 jaar oude grafische machinebouwer met meer dan 6.000 medewerkers.

Wij richten ons op de volgende technologieën:

Flexografische printmethoden geclusterd rondom een enkele drukpers-unit of rondom meerdere units, voor het bedrukken van de voor- of achterkant van materialen zoals plastic folie, aluminium folie, papier, karton, en laminaten.
Coating- en lamineeractiviteiten gebaseerd op flexo-, semi-flexo-, gravure-, of oplosmiddel-vrije technieken voor coldseal- and hotmelt-verpakkingen.
Water-transfer printen, oplosmiddelhoudend printen, UV-printen en EB-digitaal printen.
Hybride technieken die bestaan uit een combinatie van printen, gespecialiseerd coaten, en lakken/vernissen. Al deze technieken kunnen in één arbeidsgang op een uiterst efficiënte manier worden uitgevoerd.
De meeste toepassingen worden gebruikt voor het bedrukken van voedingsverpakkingen, buideltasjes, grotere tassen, medische verpakkingen, etiketten, industriële zakken, bariëre-folie voor specifieke producten, verpakkingen voor schoonmaakmiddelen, voor cosmetische artikelen, voor en producten voor de persoonlijke hygiëne, containers voor melk en andere dranken, multi-funtionele tassen voor flessen, glaswerk, en fruit, en kartonnen bakjes voor voedingsproducten.

Onze flexografische drukpersen zijn uitgerust met 1 tot 12 print-units. De printbreedte varieert dan ook van 600mm (23,62in) tot en met 2.500mm (98.42in) voor variabele aantallen met een maximale snelheid van 1000mt/min (3.281fpm).

Aangezien al onze systemen op maat worden gemaakt kunnen wij aan de wensen van elke klant voldoen. Meerdere van onze technisch hoogstaande innovaties zijn bekroond en worden international geprezen om hun energiezuinigheid, hun hoge prestatieniveau, en hun milieuvriendelijkheid.

Overzicht flexopersen