Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

Nieuws

MGI presenteert de 1ste B1+ digitale veredelingspers

MGI presenteert de 1ste primeur voor Drupa 2016: een belangrijke uitbreiding voor het programma Jetvarnish 3D machines: de Jetvarnish 3D Evolution. De Jetvarnish 3D Evolution is de eerste schaalbare digitale veredelingspers ter wereld. De machine heeft een modulaire opbouw waarmee de machine kan worden uitgebreid en variabel in 3 papierformaten gebruikt kan worden: 52x120cm, 64x120cm en 75x120cm.

 

Vlaggenschip Jetvarnish 3D / Ifoil ongekend populair

De originele Jetvarnish 3D met Ifoil is ongekend populair en een aanjager van digitale spotlak en verdedeling met folie. De originele machine blijft onveranderd leverbaar en staat o.a.bij Drukkerij de Bink in Leiden, deze machine heeft een maximaal velformaat van 52x105cm. De Jetvarnish 3D is nu 4 jaar na de introductie de marktleider in zijn segment.

Drupa premiere

De Jetvarnish 3D Evolution zal live gedemonstreerd worden op de stand van MGI (hal 5, stand D21) tijdens de komende Drupa in Dusseldorf vanaf 31 mei t/m 10 juni a.s. Rotagraphic mensen zullen daar ook aanwezig zijn en de machine is per direct leverbaar en te bestellen. 

B1+ formaat; ontwikkeld voor verpakkingsdrukwerk

Het B1+ formaat (72x120cm) is specifiek voor verpakkingsdrukwerk ontwikkeld; de 3D Evolution maakt het nu mogelijk om volledig gepersonaliseerde of kleine en miidelgrote oplages efficient, voor lage kosten en zonder vaste vormen te produceren. Elk op een Jetvarnish systeem geproduceerd vel kan voorzien zijn van unieke folie en lak effecten opgebouwd uit afbeeldingen, tekst of variabele data. In 1 enkele doorgang kunnen de vellen van vlakke spotlak, 3D spotlak, foliedruk of digitale preeg voorzien worden.

Hoog productieve oplossing

De Jetvarnish 3D Evolution is een hoog productieve oplossing die onder andere voorzien is van palletinvoer en-uitvoer, ge-automatiseerde inktkoppenreiniging, een volledig nieuw doorvoersysteem en een volledig nieuw en zeer accuraat registratiesysteem. Al deze nieuwe opties zijn te zien tijdens Drupa 2016.

1ste installatie

In maart 2016 is reeds de 1ste installatie opgestart bij een bekende Franse drukker, het systeem is dan ook al uit de beta-fase en volledig inzetbaar.