Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

Nieuws

Grote interesse in industriële digitaaldruk van KBA op HID 2015.

Ondanks dat KBA door ruimtegebrek op de jongste editie van de Hunkerler Innovationdays geen werkende pers had staan was er toch veel interesse in de inkjetrotatietechniek; veel bezoek op de stand en veel serieuze interesse uit de branche. 

 

De compacte KBA stand met veel informatie over de jongste RotaJET L en RotaJET VL en bedrukte materialen op 89 en 168 cm breedte symboliseerden de vele mogelijkheden van de inkjet-rotatiepersen in bijvoorbeeld boek-, reclame, kranten en tijdschriftproductie maar ook in industriële toepassingen voor bijvoorbeeld laminaatproductie. 

De jarenlange ervaring van KBA in de bouw van grote rotatiepersen vertaald zich onder andere in perfecte beheersing van bredere papierbanen. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met HP voor de bouw van inkjetrotatiepersen voor kartondruk; de HP T1100 Simplex heeft een baanbreedte maar liefst 2,8 meter en wordt gebouwd in de KBA fabriek in Wurzburg. Een ander voorbeeld is een 1,68 meter brede machine die onlangs een aan fabriek van houtpanelen in Duitsland geleverd is. 

Het flexibele concept van de RotaJET L maakt het bovendien mogelijk om met een smallere baan in monochroom druk te beginnen en de machine later uit te bouwen naar een bredere baan en fullcolour druk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de KBA RotaJET rotatie inkjetpers? Bel of mail dan met Jacco de Vries; 06 512 264 72.