Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

Highcon digitaal stansen en rillen

Highcon digitaal stansen en rillen

Digitaal rillen en stansen maakt de stap naar de industriële productie-omgeving; Highcon maakt nu hogere snelheden en hogere oplages mogelijk met korte insteltijden en minimale opstartkosten.
Met Highcon hoeft u geen dure stansvormen meer te kopen en kunt u snel reageren op wijzigingen in de vorm. Van èèn enkele proeforder tot de volledige productierun; u kunt met de Highcon apparatuur alles verwerken.  De eerste stap bij Highcon is rillen. Hierbij draait alles om het unieke DART systeem; met speciale polymeren worden rillijnen aangebracht op een kunststof film. De aan het substraat en ontwerp aangepaste lijnen werken samen met een speciale tegendrukcilinder. De tweede stap is het digitaal stansen met een zeer geavanceerde laser. Highcon gebruikt de krachtigste lasers in de markt en heeft bovendien de optimale omgeving hiervoor gecreëerd. Resultaat is de perfecte stansing en een zeer hoge output. 

Nieuwe mogelijkheden
Volledig digitale stansproductie brengt veel nieuwe mogelijkheden; denk aan gepersonaliseerde kaarten en verpakkingen. Maar ook het “On Demand” produceren van een onbeperkt aantal modellen. 
In combinatie met digitale of moderne offsetpersen kunt u efficiënt orders produceren die nu niet mogelijk zijn.

Automatiserings opties
Variabele Data Cutting
Highcon maakt het mogelijk om met variabele data te verwerken tijdens het stansen. Zo kunt u standaard verpakkingen of bv kaarten omzetten tot een uniek product.

Geintegreerde uitbreek module
In combinatie met de optimale laserstanstechnieken kunnen met de geintegreerde uitbreek module de kleinste stansvormen verwerkt worden tot een gereed product.

Highcon Axis
het Highcon Axis 2D naar 3D platform is de oplossing voor Web-to-Pack. deze samen met XMPie en Esko geproduceerde software maakt de digitale communicatie met uw klant eenvoudiger dan ooit tevoren.

3D-model optie
Met deze optie kunt u van (bedrukte) vellen papier voleldige 3D vormen opbouwen. Dit biedt nieuwe markten en nieuwe verdien modellen.