Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

Nabewerking systemen

Iecho BK-series; voordelig maar zeer productief

De basis in het programma van Iecho is de BK-serie; even degelijk als de BK-3 maar met maximaal 2 koppen en een snijsnelheid van 1.000 mm per seconde. De koppen zijn multifunctioneel en kunnen gereedschappen voor snijden, slitten, rillen, frezen en markeren bevatten. Een hoge resolutie CCD camera zorgt voor een nauwkeurige registratie; tot 0,1mm!

Specificaties:

  • Snijformaat: 1.300x1.100mm, 1.700x1.300mm, 2.000x1.100mm en 2.500x1.600mm
  • Aantal koppen: 1 of 2
  • Maximale materiaaldikte: 50mm
  • Interface: seriele port

Iecho BK3; hoge precisie, hoge output.

De BK3 biedt u een compleet systeem met snijden, slitten, ponsen, rillen, frezen en markering. In combinatie met een invoertafel en een uitvoerstation produceert de machine ononderbroken. Het systeem is leverbaar in 3 verschillende maatvoeringen en wordt optioneel geleverd met het Ibrightcut operating systeem.

Specificaties

  • Snijformaat; 1.700x1.300mm, 2.500x1.300mm of 2.500x1.700mm
  • Snelheid: 1.500mm per seconde
  • Nauwkeurigheid: 0,1mm
  • Maximale materiaaldikte: 50mm

Nieuw; Dual Head Technology

Twee tafels voor meer capaciteit? Dat hoeft niet meer met de nieuwe Dual Head Technology van Iecho. Dit gevanceerde syeem beidt tot 200% output van conventionele snijtafels zonder dat u meer

ruimte of personeel nodig hebt. Bovendien kunnen ook deze tafels worden voorzien van een invoer- en uitvoersysteem om continue door te werken. Nu zijn ook grote orders displays en sign-materialen efficiënt te verwerken.

Iecho digitale snijtafels

Met een vlakbedsnijtafel bent u zeer flexibel; materialen van uw offsetpers, digitale pers en wideformatprinter kunnen met èèn en dezelfde snijtafel verwerkt worden. Iecho levert niet alleen degelijke en betrouwbare snijtafels maar ook zeer slimme software die u helpt om de maximale productiviteit uit uw investering te halen.

En over productiviteit gesproken: wat denkt u van een palletfeeder voor de tafel? Hiermee bereikt u een continue productie met ongekende output, zeker in combinatie met de nieuwe dual-head systemen.

 

Bagel Systems lamineermachines

Voor het lamineren hebben wij de verschillende systemen van Bagel Systems. Dit zijn professionele systemen en kenmerken zich door de eenvoudige bediening, instelgemak en kwaliteit. Bagel Systems is een kleine maar zeer innovatieve onderneming uit Barcelona waar de 5 eigenaren dagelijks betrokken zijn bij de productie en ontwikkeling van de machines. Op nog geen 500 meter van het stadion van Espanyol bevindt zich kantoor en werkplaats zijn altijd machines in opbouwfase te bekijken. 

Afhankelijk van het velformaat bieden wij de volgende mogelijkheden: de iLam Pro en MiniLam-B3 voor een velformaat van maximaal 380x690 mm, de DigiFav-B2 en DigiFav-B2 Pro voor een velformaat van maximaal 720x520 mm en de Falcon-B1 tot het formaat 720x1050 mm.

Dekia nabewerkingssystemen

Dekia bouwt compacte systemen voor het nabewerken van digitale afdrukken. Dit betekent dat alle systemen bedoeld zijn voor een SRA3 workflow of het bijzondere XXL-formaat met velformaten tot 330x1.200mm.

Belangrijk in de digitale workflow is het eenvoudig maar flexibel kunnen instellen van de machines en een storingsvrije productie. Rillen, vouwen, snijden, perforeren zijn hierbij de belangrijkste bewerkingen waarbij meerdere bewerkingen in 1 doorgang te combineren moeten zijn. De machines zijn voorzien van een overzichtelijk LED-display of zelfs een touchscreen voor vereenvoudigde bediening.

Met Dekia koopt u een betaalbare maar betrouwbare machine met de mogelijkheden die u nodig heeft.

Dekia Multicard; de alleskunner

Dekia Geminicut; de basis in snijden

Dekia Lightning 8335B+ rillen en perforeren

Dekia Swift Multi 335+ het instapmodel

Dekia Lightningfold 8335B+33KF rillen en vouwen