Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

Versant 80

Xerox Versant 80 digitale drukpers

Met één digitale pers – eenvoudig, nauwkeurig en automatisch – doet u een toekomstbestendige investering in productiviteit, kwaliteit, veelzijdigheid en resultaten. Met de Xerox® Versant® 80-pers is uw bedrijf capabeler – en creatiever.

 

VERGROOT DE MOGELIJKHEDEN. VERHOOG DE PRODUCTIVITEIT. 

 

De Xerox® Versant 80-pers biedt een combinatie van kenmerken en functies die u meer voordelen zal opleveren dan welke andere afzonderlijke investering in uw bedrijf dan ook. Deze pers stelt u in staat drukwerkopdrachten van hogere kwaliteit sneller te produceren, en op meer afdrukmaterialen en met een krachtiger automatisering voor betere uitvoer en minder afval.

 

Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden, de productiviteit wilt verhogen of kwaliteit en variatie aan uw aanbod wilt toevoegen, de Xerox Versant 80-pers is precies wat u nodig hebt.

 

HIJ IS SNELLER.

 

De Xerox Versant 80-pers drukt sneller af (80 ppm) en biedt het innovatievoordeel van Xerox met meer standaardfuncties, een krachtige productiviteitsoptie en efficiëntieverhogende workflows om stagnatie te voorkomen en minder tijd en materialen te verspillen.

 

HIJ IS FLEXIBEL.

 

Met de mogelijkheid om op bijzondere, nieuwe materialen af te drukken zult u meer opdrachten binnenhalen, zodat u eenvoudig kunt uitbreiden naar nieuwe markten en bij uw bestaande klanten een goede reputatie voor kwaliteit en professionele afwerking kunt opbouwen.

 

HIJ IS COMPLEET.

 

De Xerox® Versant 80-pers drukt niet alleen sneller en op meer verschillende materialen af, met onze nieuwe Ultra HD-resolutie doet hij dat ook nog eens met een hogere kwaliteit dan u ooit voor mogelijk had gehouden met een digitale pers. Dat alles krijgt u, samen met minder handmatige bewerkingen en met ingebouwde technologieën die staan voor decennia van excellente innovaties en technologische vooruitgang door Xerox: ons succesvolle ‘Automate & Simplify’ printmanagement concept.

 

FEITENOVERZICHT VOOR DE XEROX® VERSANT 80-PERS

 

Snelheid: tot 80 ppm

Mediagewichten: 52 g/m2 tot 350 g/m2

Kopiëren met dubbelzijdig scannen in één doorgang met een snelheid van 200 beelden per minuut (ipm)

Ultra HD-resolutie: renderingresolutie van 1200 x 1200 x 10 bits en beeldverwerkingsresolutie van 2400 x 2400 dpi

Simple Image Quality Adjustment (SIQA) voor perfecte afstelling van de schoon- en weer registratie, het centreren van het beeld op het afdrukmateriaal en gelijkmatige kleurdichtheid met het gemak van één druk op een knop

Performance Package-optie voor hogere snelheid en kleurautomatisering